top of page

RRS HA Eye

Vad är RRS Eye?

RRS Eye är en skräddarsydd behandling speciellt utformad för att behandla och förbättra ögonområdet. Det är en avancerad form av intradermal injektion som använder en specifik cocktail av aktiva ingredienser för att behandla problemområden runt ögonen.

 

Hur fungerar RRS Eye?

Under en RRS Eye-behandling injiceras en särskilt formulerad blandning av vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen direkt i huden runt ögonen. Dessa aktiva ingredienser arbetar för att återfukta huden, minska fina linjer och rynkor, samt minska mörka ringar och påsar under ögonen.

 

Varför välja RRS Eye?

RRS Eye är ett attraktivt alternativ för dem som vill förbättra utseendet på ögonområdet utan att behöva genomgå kirurgi eller använda starka kemikalier. Behandlingen är skonsam och effektiv och kan ge synliga resultat med minimal återhämtningstid.

 

Risker med RRS Eye

Precis som med alla medicinska ingrepp finns det vissa risker med RRS Eye-behandlingar. Möjliga biverkningar kan inkludera tillfällig rodnad, svullnad eller ömhet vid behandlingsområdet. Allvarligare komplikationer är ovanliga men kan förekomma och bör tas på allvar.

 

Förväntat resultat

Resultatet av en RRS Eye-behandling varierar beroende på individuella faktorer som hudens tillstånd och graden av åldrande. Många patienter upplever en märkbar förbättring av ögonområdet, inklusive minskade fina linjer och rynkor samt ljusare och mer upplysta ögon.

 

Hur ofta bör man göra behandlingen?

För att uppnå optimala resultat rekommenderas vanligtvis en serie av RRS Eye-behandlingar med intervaller på några veckor till en månad. Underhållsbehandlingar kan vara nödvändiga för att bibehålla resultaten över tid.

 

Bieffekter att vara medveten om

Förutom tillfällig rodnad, svullnad eller ömhet vid behandlingsområdet kan vissa personer uppleva mindre obehag eller blåmärken efter en RRS Eye-behandling. Allvarligare biverkningar är ovanliga men kan förekomma och bör tas på allvar.

 

 

Innan du överväger en RRS HA eye-behandling är det viktigt att diskutera dina mål och eventuella oro med en kvalificerad och erfaren medicinsk injektionsbehandlare. Vi kan ge dig detaljerad information om behandlingen och hjälpa dig att fatta en informerad beslut om vad som är bäst för

dig och ditt utseende.

bottom of page