Tandblekning

Med en skonsam och effektiv blekning hos oss med Brilliant Smile-metoden så blir tänderna i snitt 5-7 nyanser blekare enligt Vitapan tandskalan. Förväntat resultat kan variera från person till person och är individuellt. Många kunder hos oss uppnår resultat i högre skalor än nyansen 7. Med hjälp av en specialdesignad skena och gel som aktiveras av plasmaljus så blir det ett naturligt resultat med skonsam behandling.

Boka

VÅRA TJÄNSTER 

ACTIVE CARE SWEDEN

STOCKHOLM

Boka

Brilliant smile

Varför bleka tänderna? Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. Tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla.

Med en skonsam och effektiv blekning hos oss med Brilliant Smile metoden blir tänderna i snitt 5-7 nyanser enligt Vitapan tandskalan. Förväntat resultat kan variera från person till person och är individuellt. Många kunder når upp i högre skalor än 7. Med hjälp av en specialdesignad skena och gel som aktiveras av plasmaljus. Vår Brilliant Smile-certifierade personal rekommenderar hur länge behandlingen ska pågå, vilket normalt är upp till 40 minuter, till Sveriges mest troligt bästa pris. Då vi använder oss av marknadsledande, milda preparat som innehåller tillsatser som återuppbygger emaljen och minimerar biverkningar. Samtliga Brilliant Smiles tandbleknings preparat är PH-neutrala, och etsar därför inte emaljen.

Det totala antalet injektioner och behandlingstillfällen som behövs för att nå ett tillfredsställande resultat beror på dina individuella behov. Behandlingen, kan upprepas flera gånger men ska inte överskrida 6 behandlingstillfällen. 2 till 3 behandlingstillfällen är vanligtvis tillräckligt.

Eventuella biverkningar av en belkyra injektion? Liksom alla läkemedel kan även detta läkemedel orsaka biverkningar, men alla användare behöver inte få dem.

Boka

RÅD EFTER DIN Tandblekning BEHANDLING 

FÅRN ACTIVE CARE SWEDEN

VIKTIGT!!

72 timmar efter avslutad behandling bör man undvika missfärgade drycker och livsmedel samt tobak, då detta kan försämra resultatet. Men vi erbjuder NanoSeal Total+. Med NanoSeal Total+ slipper du behovet av speciell kost efter behandlingen. Du kan fortsätta din kost precis som vanligt. Ditt resultat håller också längre! Detta tillägg kostar 499kr extra. Tandblekning sker altid i samråd med vår Brilliant Smile-certifierad personal, som instruerar och ger råd till varje enskild kund för att säkerställa goda resultat.

Avbokningspolicy: 24 timmar innan bokat besök. Uteblivet kundbesök debiteras på tjänstens fullständiga pris.

Boka