Hud

Vi på Active Care Sweden erbjuder en hel del olika behandlingar för en slätare och fräsch hy utan stelhet! Vi har tillexempel Ejal40 som stimulerar hudens egen förmåga att producera kollagen, vi erbjuder även PRXT33 som är en kemisk peel utan peeling och botox. Ni hittar fler behandlingar under ”boka”.

Boka

VÅRA TJÄNSTER 

ACTIVE CARE SWEDEN

STOCKHOLM

Boka

Pinkshooter

Pink-Aging är en dermatologisk lösning som består av 56 komponenter som hjälper till att förbättra vitaliseringen av fibroblastceller, som är de grundläggande strukturella ramarna för vävnader. Pink Shooter innehåller Hyaluronsyra som bas och vitamincocktail innehållande Sodium DNA, 10 vitaminkomplex (bland annat B12) 17 Aminosyror, 14 peptidkomlex och glutation (antioxidant). Det i sin tur hjälper till att förbättra vitaliseringscellerna så att du får en föryngringseffekt.

Med 19 små micronålar i en förfylld ampull slussas dessa ämnen varsamt ner i din hud, smärtfritt. Detta ger en hudföryngrande lyster och fukt då det innehåller hög koncentration hyaluronsyra och viktiga ämnen för din huds föryngringsprocess. Behandla: Fina linjer, föryngring av pannan/hakan, pannlinjer, Hals, stramar upp hud som tappat sin spänst.

Boka

Profhilo

Är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité. Det minimerar även linjer och återskapar hudens fasthet. Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt.

Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner. Effekten kommer delvis omedelbart, men med maximal effekt efter två månader. I regel rekommenderas två behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas ex 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.

Boka

PRP

Det är en naturlig behandling som innebär att vi tar ungefär ett rör med blod från dig. Blodet centrifugeras sedan för att skilja ut plasma med mycket blodplättar (trombocyter) från resten av plasman och röda blodkroppar. Dessa koncentrerade blodplättarna är 3-5 gånger fler än det i naturliga blodet. Den trombocytrika plasman injiceras därefter med små stick i hårbotten.

Blodplättarna ger där ifrån sig tillväxthormoner som sätter igång blodcirkulation och celldelning, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig. Denna metod fungerar även för att ge transplanterade hårsäckar den extra näring som de kan behöva för att börja producera hår. PRP-behandlingen ger inga biverkningar, eftersom behandlingen består av kroppens egna celler och inte innehåller några läkemedel eller kemikalier. Behandlingen är 100 % naturlig och innehåller inga tillsatser.

Boka

PRX-T33

PRX-T33 ansiktsbehandling är en snabb och smärtfri hudföryngrande ansiktsbehandling. Den kan till skillnad från kemiska peelingar göras året runt utan att medföra ökad risk för hyperpigmenteringar och ljuskänslighet.

Varför Microtox. PRX-T33 ger en omedelbar lyft och uppfräschning. PRX-T33 ansiktsbehandling medför ingen smärta, utan kan kännas som lite pirrande och stickande i slutet på behandlingen.

Till skillnad från kemiska peelingar kommer det inte synas tecken på en genomförd behandling efter PRX-T33. Du kommer inte fjälla eller bli röd efter PRX-T33. Det medför alltså ingen rehabiliteringsperiod.

Boka

Ejal40

Ejal 40 förbättrar hudens funktioner och förbättrar fylligheten genom att stimulera fibroblaster och bildandet av kollagena och elastina fibrer. Hyaluronsyrabehandlingar som stimulerar produktionen av nytt kollagen ger en stor förbättring av hudens utseende och välmående. Ejal 40 återställer även nivån av naturlig hyaluronsyra i huden genom att motverka nedbrytningsprocessen.

Funktion:

- Utjämnande av rynkor

- Allmän förbättring av hudtillståndet

- Förbättrad elasticitet och spänst i huden

- Bra för : Slapp hud , Uttorkad och torr hud, Hud utsatt för UV-strålning, Hud med bristningar och Ojämn hudton.

Boka

MicroBotox

För en utslätande/fräsch hy utan stelhet! Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder sig av en utspädd botox, antingen bara den lösningen eller blandad med ex hyaluronsyra eller/och vitamin. Botox får en utslätande effekt och hyaluron/vitamin för fukt/lyster/spänst.

Blandningen hälls sen över i en liten behållare som har ett huvud med 20 små tunna nålar som precis penetrerar dermis. Sedan ”stämplas” hela ansiktet med lösningen. Efter behandlingen får du ligga med en mask fylld med härliga vitaminer och som har en lugnande effekt för huden. Resultat håller i något kortare än traditionell botoxbehandling.

Boka

RÅD EFTER DIN Hud BEHANDLING 

FÅRN ACTIVE CARE SWEDEN

Med microbotox eller pinkshooter behandling har du fått en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Detta gör att tillväxtfaktorer frigörs och huden på så sätt börjar producera nytt kollagen. Under processen bildas även nya kapillärer i huden. Undvik solen i 10 dagar och använd solskydd. Behandlingen ökar risken för pigmenteringar så det är viktigt att använda minst 30 i solskyddsfaktor. Undvik bastu och andra varma/fuktiga miljöer i 24 timmar. Undvik träning och alkohol i 24 timmar. Använd ej hudvårdsprodukter som innehåller syror i 2 veckor efter behandlingen. Använd inte smink inom 12 timmar efter din behandling.

Det som kan hända:

Du kan få en svullnad på de behandlade området. Detta är inte farligt eller konstigt. Det går oftast över inom ett par dagar. Man kan vara rödflammig i ansiktet i cirka 2 dagar. Detta går att sminka över efter 12 timmar. Man kan fjälla efter cirka 1-2 dagar. Detta är inget konstigt utan normalt.

Boka