Hår

Om du har börjat märka att ditt hår börjat bli tunnare med åren eller att du tappar mycket hår naturligt så kan vi med hjälp av PRP-hårbehandling återställa hårsäckarna till sin ursprungliga storlek och få ditt hår att växa tillbaka. Vi behandlar alla åldrar och kön, men bäst resultat syns mest hos kvinnor och yngre män.

Boka

VÅRA TJÄNSTER 

ACTIVE CARE SWEDEN

STOCKHOLM

Boka

PRP

Det är en naturlig behandling som innebär att vi tar ungefär ett rör med blod från dig. Blodet centrifugeras sedan för att skilja ut plasma med mycket blodplättar (trombocyter) från resten av plasman och röda blodkroppar. Dessa koncentrerade blodplättarna är 3-5 gånger fler än det i naturliga blodet. Den trombocytrika plasman injiceras därefter med små stick i hårbotten.

Blodplättarna ger där ifrån sig tillväxthormoner som sätter igång blodcirkulation och celldelning, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig. Denna metod fungerar även för att ge transplanterade hårsäckar den extra näring som de kan behöva för att börja producera hår. PRP-behandlingen ger inga biverkningar, eftersom behandlingen består av kroppens egna celler och inte innehåller några läkemedel eller kemikalier. Behandlingen är 100 % naturlig och innehåller inga tillsatser.

Boka

RÅD EFTER DIN Hår BEHANDLING 

FÅRN ACTIVE CARE SWEDEN

Efter en fettförbränning (Belkyra) behandling. Efter en behandling med Belkyra som innehåller en deoxycholsra som löser upp kroppens fettceller ska du tänka på att: Undvika alkohol 24 timmar efter behandlingen.Undvik träning på 24 timmar efter behandlingen.Undvik bastu/ångbastu på 24 timmar efter behandlingen. Var förberedd på att svullnader kan förekomma.

Det som kan hända:

Din svullnad du har fått efter behandlingen kommer att öka under de närmsta dagarna, detta är inget farligt eller konstigt. Ju mer svullen du blir, desto bättre blir resultatet. Blåmärken kan förekomma efter nålsticken, detta är inget farligt utan lägger sig med tiden. Du kan förlora känseln på behandlingsområdet i några dagar/veckor. Detta är inget konstigt och känseln kommer successivt tillbaka. Du kan känna av spänningar i behandlat område de första dagarna efter, Detta är normalt och lägger sig med tiden.

Boka