top of page

Belkyra

Vad är Belkyra?
Fettförbränning med Belkyra, även känt som Kybella i vissa regioner, är en behandling som används för att minska fettansamlingar under hakan, även känd som "dubbelhaka" eller submentalt fett. Det är en icke-kirurgisk procedur som innebär injektion av en substans som kallas deoxycholsyra, som bryter ned fettceller i området.

 

Hur fungerar Fettförbränning med Belkyra?

Belkyra innehåller deoxycholsyra, som är ett naturligt förekommande ämne i kroppen som hjälper till med nedbrytning och absorption av fett. När Belkyra injiceras under hakan bryter den ned fettceller, vilket resulterar i en minskning av fettansamlingar och en förbättring av hakprofilen.

 

Varför välja Fettförbränning med Belkyra?

Fettförbränning med Belkyra är ett attraktivt alternativ för dem som vill minska fett under hakan utan att behöva genomgå kirurgi. Det är en snabb och relativt smärtfri procedur som ger permanenta resultat för de flesta patienter.

 

Risker med Fettförbränning med Belkyra

Möjliga biverkningar av Belkyra-behandlingar kan inkludera tillfällig rodnad, svullnad, ömhet eller blåmärken vid injektionsstället. Det är viktigt att behandlingen utförs av en kvalificerad och erfaren medicinsk professionell för att minimera risken för komplikationer.

 

Förväntat resultat

Resultaten av fettförbränning med Belkyra kan variera beroende på individuella faktorer som mängden submentalt fett och hudens elasticitet. De flesta patienter upplever en gradvis minskning av fett under hakan och förbättring av hakprofilen under flera veckor efter behandlingen.

 

Hur ofta bör man göra behandlingen?

För att uppnå optimala resultat rekommenderas vanligtvis en serie av Belkyra-behandlingar med intervaller på några veckor till en månad. Antalet behandlingar som krävs kan variera beroende på individuella behov och önskade resultat.

 

Bieffekter att vara medveten om

Förutom tillfällig rodnad, svullnad eller ömhet vid injektionsstället kan vissa personer uppleva mindre obehag under Belkyra-behandlingar. Allvarligare biverkningar är ovanliga men kan förekomma och bör diskuteras med din behandlande läkare.

 

Fettförbränning med Belkyra är ett effektivt och säkert alternativ för att minska fett under hakan och förbättra hakprofilen. Innan du överväger behandlingen är det viktigt att rådgöra med en kvalificerad medicinsk professionell för att diskutera dina mål och eventuella risker eller

biverkningar.

bottom of page