top of page

Trådlyft

Vad är Trådlyft?

Trådlyft är en innovativ och icke-kirurgisk procedur för ansiktslyftning som använder biologiska trådar för att lyfta och strama upp huden. Genom att placera trådarna under huden kan man skapa en lyftande effekt och förbättra hudens spänst och konturer.

 

Hur fungerar Trådlyft?

Under en trådlyftsbehandling placeras specialdesignade trådar under huden med hjälp av tunna nålar. Dessa trådar har små hakar eller koner som greppar tag i vävnaden och lyfter den på plats. Genom att stimulera kroppens naturliga kollagenproduktion kan trådlyft ge långsiktiga fördelar för hudens spänst och elasticitet.

 

Varför välja Trådlyft?

Trådlyft är ett attraktivt alternativ för dem som vill uppnå ansiktslyftning utan att behöva genomgå kirurgi. Det är en snabb och relativt smärtfri procedur som ger omedelbara resultat med minimal återhämtningstid. Trådlyft kan användas för att behandla olika områden i ansiktet, inklusive kinder, käklinje och hals.

 

Risker med Trådlyft

Som med alla medicinska ingrepp finns det vissa risker med trådlyftsbehandlingar. Möjliga biverkningar kan inkludera tillfällig rodnad, svullnad eller ömhet vid behandlingsområdet. I sällsynta fall kan trådarna migrera eller orsaka infektioner eller allergiska reaktioner.

 

Förväntat resultat

Resultatet av en trådlyftsbehandling varierar beroende på individuella faktorer som hudens elasticitet och åldrande. Många patienter upplever omedelbar lyftning och förbättring av hudens spänst, med långsiktiga fördelar som blir mer uppenbara över tid.

 

Hur ofta bör man göra behandlingen?

Effekten av en trådlyftsbehandling varar vanligtvis i upp till ett till två år. För att bibehålla resultaten kan upprepade behandlingar behövas med intervaller på några år, beroende på individuella behov och önskemål.

 

Bieffekter att vara medveten om

Förutom tillfällig rodnad, svullnad eller ömhet vid behandlingsområdet kan vissa personer uppleva mindre obehag eller blåmärken efter en trådlyftsbehandling. Allvarligare biverkningar är ovanliga men kan förekomma och bör tas på allvar.

 

Innan du överväger en Trådlyfts-behandling är det viktigt att diskutera dina mål och eventuella oro med en kvalificerad och erfaren medicinsk injektionsbehandlare. Vi kan ge dig detaljerad information om behandlingen och hjälpa dig att fatta en informerad beslut om vad som är bäst för

dig och ditt utseende.

bottom of page