VÅRA BLOGGAR

Här har vi samlat länkar till alla våra bloggar.

Boka

Blogg

Jinus Safavi

Jinus SafaviAnsiktet bakom Active Care Sweden är Jinus Safavi. Jinus har studerat till läkare i USA och är legitimerad sjuksköterska, examinerad vid Karolinska Institutet och är specialiserad inom estetiska injektioner på Master

Tilda Wikner2021-09-12

Microbotox behandling

Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder sig av en utspädd botox, antingen bara den lösningen eller blandad med ex hyaluronsyra eller/och vitamin. Botox får en utslätande effekt och hyaluron/vitamin för fukt/lyster/spänst.

Tilda Wikner2021-09-12

PRP-behandling

PRP är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxthormoner från patientens egna blod, utan några tillsatser, för att göra en positiv förändring av hud eller hår. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt vi injicerar kommer från patienten själv.

Tilda Wikner2021-09-12

Profhilo - Mer volym och spänstigare hud

Profhilo är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyra baserade produkten som stramar upp huden, minskar synliga porer, fina linjer och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Tilda Wikner2021-09-2

Russian lips

Likt den vanliga tekniken kräver även denna en uppbyggnadsfas för att uppnå önskat resultat. Det är därför alltid viktigt med realistiska mål inför en behandling med fillers. Det är bättre att jobba fram sitt drömresultat successivt än att göra för mycket på en gång för naturligt resultat.

Tilda Wikner2021-02-20

Active Care Sweden och våra fantastiska kunder

Vi på Active Care Sweden vill alltid att våra kunder ska få bästa möjliga upplevelse så fort kunderna kommer in på salongen. Vi strävar efter en trygg miljö och att alla i olika åldrar och oberoende på kön ska känna sig välkomna.

Tilda Wikner2021-09-2

PRX-T33

PRX-T33 ansiktsbehandling är en snabb och smärtfri hudföryngrande ansiktsbehandling. Den kan till skillnad från kemiska peelingar göras året runt utan att medföra ökad risk för hyperpigmenteringar och ljuskänslighet.PRX-T33 ger en omedelbar lyft och uppfräschning.

Tilda Wikner2021-09-12

Tråd lyft

Tunna trådar förs in i huden för att säkert och långvarigt lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden. De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. De är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att kroppen bryter ner trådarna på egen hand efter en tid. Trådarna stimulerar även hudens naturliga produktion av kollagen.

Tilda Wikner2021-09-12