Russian lips

Skriven av Tilda Wikner 2021-02-20

Likt den vanliga tekniken kräver även denna en uppbyggnadsfas för att uppnå önskat resultat. Det är därför alltid viktigt med realistiska mål inför en behandling med fillers. Det är bättre att jobba fram sitt drömresultat successivt än att göra för mycket på en gång för naturligt resultat.

Denna teknik som kallas för Russian lips är en relativt ny och fräsch metod som gör att läppen vecklas uppåt respektive neråt istället för utåt. Russian lips tekniken ger även mer volym med mindre material (beroende på hur man vill att resultatet ska bli) och kan hjälpa kunder med anatomisk jättesmala läppar. Bästa resultat får den som inte har fillers eller väldigt lite fillers sedan tidigare. Just Russian lips har varit väldigt omtalat då den ursprungliga tekniken innehöll väldigt mycket fillers vilket inte passar allas läppar men självklart måste man alltid anpassa behandlingen efter ursprungsläget och efter det önskade resultatet.

Likt den "vanliga" tekniken kräver även denna en uppbyggnadsfas för att uppnå önskat resultat. Det är därför alltid viktigt med realistiska mål inför en behandling med fillers. Det är bättre att jobba fram sitt drömresultat successivt än att göra för mycket på en gång för naturligt resultat.

Vi har äntligen börjat med denna metod och ser fram emot att jobba med den på våra kunder framöver. Vi gör alltid vårt bästa för att kunden ska få sitt resultat som önskat och på plats informerar vi om vad som gäller efter behandling. Om du är intresserad av att ge dina läppar en kärleksfull makeover så kan du nu boka Russian lips hos oss enkelt via boka direkt!

Varför heter det Russian lips?

Russian lips-stilen har varit populär i Ryssland och trenden har nu spridit sig till resten av världen. För att uppnå effekten injicerar behandlaren fillers vertikalt i läpparna. Detta sprids sedan utåt för att vidga och lyfta läppformen. Mycket av fillern injiceras också i det centrala området för att skapa den skarpa Amorbågen du ser i ryska stapeldockor - eller matryoshka och babushka, för att ge dem sitt rätta namn. Tekniken är lite annorlunda än ett traditionellt läppfyllningsförfarande, som fokuserar mer på att injicera horisontellt i läpparna.